+40 720 138 824

Suport 24/7

Noutati si inspiratie

Noul Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml-DEZINFECTANTUL SIGUR

This gallery contains 5 photos.

Noul Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml-DEZINFECTANTUL SIGUR
Dezinfectantul ideal pentru pentru întreţinerea curăţeniei şi îndepărtarea microbilor din băile şi locuinţele dumneavoastră, un dezinfectant ce nu conţine hipoclorit de sodiu, un produs dezinfectant universal care nu atacă suprafeţele şi nu irită pielea sau căile respiratorii.
O baie strălucitoare, curată şi ferită de microbi, viruşi şi bacterii care ar putea afecta sănătatea dumneavoastră unde suprafeţele trebuie curăţate cu atenţie şi in amănunt, deoarece acestea pot adăposti bacterii.

Aburii in combinaţie cu murdăria pot face din baie un loc destul de neplăcut de curăţat,bacteriile dintre cele mai periculoase se pot aduna în duş sau cadă, in consecinţă trebuie să începem cu ele curăţenia din baie.Din acest motiv este recomandat să acorzi o atenţie foarte mare curăţeniei şi dezinfectări din baie. Fiind utilizată zilnic, baia are in permanenţă nevoie de curătare şi dezinfectare pentru ca face parte din viaţă noastră a tuturor şi aduce buna dispoziţie in desfăsurarea activitaţilor zilnice. [Citeste mai mult ]