+40 720 138 824

Suport 24/7

Cafea prajita cu extract de cafea verde 250g Doncafe-licoarea magica

Ce poate fi mai plăcut decât o cafea bună băută dis de dimineaţă?

Chiar dacă preferi o cafea cu mult lapte ,fără zahăr sau frisca o cană de cafea te energizează,e delicioasă,aromata iti rasfata diminetile perfecte in timp ce iti verifici mail-urile sau citesti ziarul si te poarta prin misterul negrului, aroma îmbătătoare, zațul care se lasă pe fundul cănii ce iti da timp sa te trezesti asa cum trebuie ,te pune in picioare imediat şi te ajută să te concentrezi asupra programului pe care îl ai de dus până la capătul zilei

Noua cafea Doncafe extra green active 250,cafeau prajita cu extract de cafea verde este cafeaua perfecta intre mii de lucruri facute intr-un ritm alert, Doncafe Green active este momentul tau de vitalitate. Are un plus de antioxidanti naturali, ale caror efecte benefice sunt bine stiute.

Cafea prajita cu extract de cafea verde 250g DoncafeOdată ce avem energie încă de dimineaţă, după ce am băut prima ceaşcă de cafea, startul unei zile în plină activitate fizică este perfect .In plus este si o oportunitate de a ieşi din casă, cu prietenele sau cu familia, la o terasă sau cafenea plăcută, caldă,curată și prietenoasă cu mirosul de cafea proaspat facuta ce iti agita simturile.

Licoarea fierbinte aduce multiple beneficii sănătăţii, printre acestea numărîndu-se şi stimularea proceselor metabolice.Cafeaua neagră este o cafea verde prăjită,se obţine prin prăjirea boabelor crude de cafea.

O cafea băută cu 30 de minute înainte de a începe antrenamentul fizic are efect revigorant iar dieta cu cafea verde e în trend şi astăzi, cu toate că nu a fost îndeajuns studiat efectul de pierdere a kilogramelor. Ceea ce ştim cu siguranţă e că băutura din cafea verde furnizează o cantitate impresionantă de antioxidanţi, blindînd organismul cu un scut anticancer. În ceea ce priveşte pierderea miraculoasă a kilogramelor, e bine să fim mai rezervaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *