+40 720 138 824

Suport 24/7

Joaca-te si invata la Prima mea casa de joaca LEGO® DUPLO®-dezvolta imaginatia copilului tau.

Cand vine vorba de copil fiecare parinte isi doreste ceva special si personalizat pentru asi dezvolta creativitatea si imaginatia copilului care nu are margini. Jocurile de rol pot dura la nesfarsit, dar puteti sa le oferiti si jucarii educative,creative ce vor dezvolta coordonarea corpului si rabdarea copiilor,astfel isi vor putea descoperi si aptitudinile pentru viitor si vor fi incantati sa se creada oameni mari sau sa intre in pielea personajelor.

Fiind apreciat si foarte cautat de copii noul set leggo ii va ajuta sa construiasca si le va stimula imaginatia intr-un mod distractiv. Alatura-te si tu,joaca-te,combina piesele solide pentru a construi casa de joaca,o initiere perfecta pentru abilitatile de baza de constructor. 

Caramizile speciale decorate prezentand aspectele cheie ale rutinei zilnice, ofera teme de discutie pentru tine si copilasul tau pentru a-l putea invata despre ziua lui.

Privestel cum isi dezvolta abilitatile de joaca pe roluri, interpretand scene din viata de zi cu caramida inversabila noapte/zi ce ajuta la crearea scenei pentru invatat si joaca pe roluri. Incepe-ti povestile cu acest set usor de construit si ajuta cele 2 figurine LEGO DUPLO sa se scoale dimineata, sa ia micul dejun, sa se spele pe dinti, si sa se distreze pe tobogan inainte de a le culca in pat pentru a se odihni.

Caramizile viu colorate LEGO DUPLO sunt concepute special pentru a fi sigure si potrivite pentru manutele mici.
Acest joc va face copilaria mai frumoasa, va dezvolta imaginatia copilului si ii vor ajuta sa invete sa comunice si sa se exprime cat mai corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *