+40 720 138 824

Suport 24/7

Noul detergent Dash lichid – garantia straluciri si curateniei rufelor dumneavoastra.

Diverse game de detergenti de rufe,diverse categorii si oferte iar noi luam cu greu decizia achizitionari uni produs pentru curatarea si indepartarea tuturor tipurilor de murdarii de pe haine,care sa elimine murdaria dar in acelasi timp sa-si pastreze parfumul indelungat si prospetimea pentru o mai lunga durata.

Spre deosebire de detergentii solizi, detergentul lichid pentru tesaturi are putere mare de curatare, miros placut si persistent pentru spalarea rufelor in masini automate.

Este adecvat si in industrie in procesele de spalare a fibrelor de bumbac sau sintetice, se dizolva rapid in apa si actioneaza imediat asupra murdariei, fara a lasa cruste pe fibra textila si pe componentele masinii de spalat.

Dash lichid- garantia straluciri si curatenia rufelorDetergentii moderni de spalat rufe, precum Dash lichid se dizolva si actioneaza repede in apa calduta sau chiar rece,nu lasa reziduuri pe haine fiind mai comod de utilizat si de depozitat,nu prezinta risc de iritatii respiratorii la utilizare fiind creat pentru a oferi o curatare uimitoare si haine stralucitoare la temperaturi scazute.

Unele cele mai bune motive pentru a-ti spala hainele la temperaturi scazute sunt protectia bugetul. Spaland la temperaturi scazute vei folosi mai putina energie electrica.

De aceia noi va punem la dispozitie noul Detergent Dash lichid concentrat ce a fost creat cu un motiv pentru a-ti spala hainele la temperaturi scazute indepartand petele de grasime si diferitele particule de murdarie fiind indepartate prin emulsionare si solubilizare, fara a provoca alterarea culorii sau deteriorarea tesaturii,oferind un parfum indelungat respectand culorile si protejand tesatura datorita sistemului inovativ de curatare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *