+40 0725 080 070

Suport 24/7

Argentil-Solutia bijuteriilor dumneavoastra din argint!

Este greu sa nu fii pasionat de bijuteriile de argint, strălucirea sclipitoare si versatilitea sa, argintul este unul din cele mai populare materiale pentru bijuterii ce poate fi considerată pretioasă sau purtătoare de noroc. Indiferent de tendinţele modei, din punct de vedere al bijuteriilor, în topul preferinţelor si a acelor pasionaţi de bijuterii, argintul rămîne unic, dar în timp, îsi pierde strălucirea şi devine întunecat, fapt ce se datorează oxidării .

Cu toţi avem prin casă bijuterii sau măcar cîte un accesoriu din argint. Există tipuri de argint care nu se murdăresc aproape deloc, pentru că sunt facute printr-un proces de electroplacare care pune un strat foarte fin de rodiu la suprafată fie că sunt cercei, un inel, un lănţisor, o brăţara, poate chiar o monedă, un suvenir, nişte tacîmuri sau o tavă din acest metal.

Din fericire, întreţinerea argintului şi restabilirea lustrului poate fi la fel de simplă ca si spălatul vaselor, iar pentru a avea o viaţă cât mai lungă si un aspect cât mai apropiat de cel iniţial, bijuteriile trebuie protejate si îngrijite.

Avem soluţia si venim în ajutorul dumneavoastră punându-vă la dispoziţie
Noul Argentil.

O soluţie italiană pentru curăţare şi strălucirea bijuteriilor s-au a altor obiecte din argint, fiind o formulă spray ce vă permite să pulverizați produsul direct pe obiectele din argint, inlăturând mizeria si oxizii ce se formează la suprafaţă, aducându-le înapoi la strălucirea lor originală, în câteva momente, fără frecare, datorită formulei sale cu agenți autoactivi.

Argentil este perfect pentru curățarea de obiecte din argint !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *