+40 720 138 824

Suport 24/7

Capsule vase Fairy All-in-1 115 buc – VASE IMPECABIL DE CURATE

Capsule vase Fairy All-in-1 115 buc – VASE IMPECABILE !!!

Te afli in imposibilitatea de a decide ce fel de detergent pentru masina de vase să alegi?

Vrei să scapi ieftin si să beneficiezi de nenumarate spalari?
Dacă vrei să faci economie la bani, poti apela cu încredere la oferta noastră. Incearcă noua inovatie de la Fairy, cu acţiune excelentă chiar si împotriva grăsimii intarite de 24h. Cu formula sa activă şi densă,

Fairy îndepărtează eficient grasimea.

Este uimitor de puternic împotriva grăsimii şi formează o spumă ce nu durează mult. Igienizează, clăteşte şi dedurizează – acestea sunt principalele utilităţi ale formulei respective fiind un sortiment complet.Capsule vase Fairy All in 1 115buc
Nu trebuie decât să folosesti o singură capsulă la fiecare spălare, fără să apelezi la tot felul de produse complementare. Capsulele Fairy All-in-1 115 buc pentru masina de spalat vase contin o selecţie de enzime care ajută la dizolvarea urmelor dificile de mancare precum cele de paste, orez, ouă sau carne, acţionează puternic împotriva grăsimii şi lasă vasele strălucind de curăţenie.

Are acţiune puternică de îndepartare a grăsimii, îndepartează petele dificile, funcţie de strălucire suplimentară, are acţiune de curăţare la temperaturi scăzute, dizolvare rapidă în apă, nu este necesara desfacerea ambalajului individual al capsulelor, protejează sticla, protejează obiectele din argint, protectie împotriva depunerilor de calcar, acţiune de reducere a durităţii apei si facilitează clătirea.

Previne blocajele şi depunerile de calcar din sistemul de scurgere, din filtru si din braţul de pulverizare. Numai cu o masină de spalat vase curata, poţi obtine vase cu adevarat curate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *