+40 0725 080 070

Suport 24/7

Sidol cremă ! Soluţia garantată strălucirii obiectelor dumneavoastră!

Obiectele dumneavoastră din cupru, crom, oţel, alamă şi-au pierdut din strălucire?

Venim in ajutorul dumneavoastră, si vă punem la dispozitie noul Sidol cremă!

Când vine vorba de vasele de bucătărie, ţevile de la centrală s-au orice alt obiect din locuinţa dumneavoastră, curăţarea este prioritatea. Oţelul inoxidabil are farmecul său, insă, in general, vasele de bucătărie sunt înca adorabile si nu doar ca design. Apoi, există si vasele de cupru care aduc tonuri de strălucire, de lumină si un aer de rafinament pentru orice bucătarie. Cuprul are cea mai bună conductivitate termică dintre toate metalele comune. Dar…….stiţi si dumneavoastră ca dupa un timp, oricât a-ţi fi incercat sa curăţaţi sau după un gătit prelungit v-aţi trezit cu vasele si obiectele dumneavoastră, desi sunt din cupru, alamă, oţel sau crom, pătate si fără stralucire.

A-ţi incercat diverse produse de nenumarate ori pentru recăpăratea straluciri si indepartarea petelor, dar, intotdeauna fără efect sau pentru o perioadă scurtă.

Sidol pentru metaleNoi avem soluţia!

Datorită noii formuli mai cremoase, Sidol cremă indepartează murdaria si oxidarea obiectelor, vaselor dumneavoastră din oţel, cupru, crom si alamă fară a zgîrîia suprafeţele si fără a lasa urme, garantînd o stralucire impecabilă, conferînd luciu obiectelor chiar foarte oxidate, si in acelasi timp intîrziind si efectul de reoxidare.
Daca sunteţi suficient de norocos sa detineti un set de vase, sau orice alte obiecte in locuinţa dumneavoastră de cupru, alamă, crom, oţel sau vă gînditi la cumpărarea unor vase de cupru, sau alte obiecte folosiţi cu incredere Sidol cremă si vă ve-ţi bucura de o lumină stralucitoare a obiectelor, vaselor dumneavoastră pentru anii urmatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *