+40 720 138 824

Suport 24/7

Pachet Pronto Springtime pentru mobilă si parchet, 750 ml +300 ml

Prezenţa mobilei sau a podelelor de parchet sau lemn masiv într-o casă arată gustul pentru lucruri de calitate, frumoase si trainice. Fiecare gospodină se străduieste să-şi păstreze casa cât mai curată, să indepărteze praful şi petele după mobilă şi parchet mai usor şi pentru un timp mai lung.

Cu putină grijă, vă puteţi bucura de aceste obiecte deosebite şi preţioase pentu dumneavoastră timp de mulţi ani şi le veţi lăsa generaţiei urmatoare, acestea chiar sporindu-şi valoarea în timp. Grija şi timpul dumeavoatră acum şi-au găsit soluţia !!!Pachet pronto springtime pentru mobila si parchet 750 ml 300 ml
Locuinţa dumneavoastră trebuie să fie impecabilă. Mobila, parchetul întotdeauna să rămână  stralucit permanent dar, nu aţi reusit deşi aţi încercat nenumarate produse.

Formula unică Pronto îndepartează cu usurintă praful, amprentele, urmele si murdaria. Pronto oferă o ingrijire superioară mobilei asigurand o stralucire naturală pe toate suprafeţele, în special lemn.

Pronto este singurul spray de curăţare a mobilei propulsat cu aer, având impact redus asupra mediului. Curată bine iar suprafetele din lemn arata mai puţin prăfuite pana la 7 zile, faţă de cele sterse cu o cârpă uscată.

Protejează împotriva uzurii de zi cu zi, a stropilor de apa si a petelor. Indepartează praful si elimină până la 90% din alergenii din părul animalelor de companie.

Inlătură amprentele, urmele şi murdaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *