+40 720 138 824

Suport 24/7

Beyonce Pulse Eau de Parfume 50ml-Un parfum potrivit pentru femeile indraznete si libertine!!!

Un parfum rafinat, profund feminin, captivant din prima secundă.
Parfumul se adresează direct unuia dintre simţuri, mirosul, dar implicaţiile acţiunii sale merg dincolo de simplul act al detectării unei anumite miresme, schimbând stări de spirit, modificând comportamente, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere.

Intensitatea apei de parfum Beyonce Pulse este asigurată de compoziţia jucăuşă, în care florile de păr se combină cu tropicala bergamotă şi cu lichiorul albastru de portocale Curaçao. În inima parfumului înfloresc iasomia senzuală şi strălucitoarea orhidee, floarea preferată a cântăreţei Beyonce.Ademenitoare, orhideea Bluebird din inima lui Beyoncé Pulse este renumită pentru forma sa plină de curbe, pentru nuanţa distinctivă de albastru-indigo şi pentru parfumul ei încântător.
Beyonce Pulse Eau de Parfume 50ml

Această orhidee unică şi misterioasă nu a mai fost niciodată folosită la crearea unui parfum, însă este pusă perfect în valoare în Beyoncé Pulse.

Notele acidulate de vârf – floare de păr, curacao albastru şi bergamotă glazurată – lasă loc aromelor din inima parfumului: orhideea Bluebird, delicatul bujor şi înmiresmata iasomie ce înfloreşte la miezul nopţii, mosc seducător şi esenţe senzuale de lemn preţios.

Baza parfumului Beyonce Pulse este desăvârşită de aroma jucăuşă a vaniliei, de moscul intens şi de esenţele lemnoase aromatice. Parfumul reprezita un detaliu cheie in atitudinea oricarei femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *