+40 720 138 824

Suport 24/7

COPACABANA AS 100 ML- PARFUMUL DEDICAT BĂRBAŢILOR PUTERNICI, CREATIVI SI INVINGĂTORI.

Parfumul Copacabana, este parfumul dedicat bărbatilor puternici, creativi şi învingătorilor.

Special creat pentru bărbatii care stiu ce vor de la viaţă şi sunt hotărâţi să obtină ceea ce şi-au propus, este semnătura pe care o lasă în urmă, discret dar decisiv.

Iti inundă simţurile cu aromele sale şi te scoate din anonimat, iti subliniază puterea de seducție.

Ţinuta unui bărbat nu este pe deplin completă daca nu este insoţită de un parfum pe masură, iar un  factor decisiv in alegerea parfumurilor, o reprezintă persistenta.

Orice bărbat merită un parfum simplu, elegant, clasic si sensual, care sa ii scoată din orice incurcatură, creat prin combinaţii de esenţe pe placul lor, dar in acealasi timp, să le seducă definitiv pe doamnele de langă ei. Cu cât este mai mare concentraţia de arome, cu atât va dura mai mult efectul unui parfum, si cu atît mai putin este necesar sa aplicati la o utilizare.
Copacabana parfumul barbatilor puternici

Sunt absolut convinsa că toată lumea știe ce este un parfum bun, ce poate face el, iar barbatii au prins aceasta idee si au inceput să dezvolte adevarate pasiuni pentru esenţele lor preferate, plăcute si irezistibile Copacabana este singurul parfum care este combinat din note de vârf, amestecate de mentă proaspătă, levanţica, floare de portocal, note lemnoase, aromă picantă pentru barbati puternici, romantică ce detine puterea seductiei,si un pic extravagant, irezistibil ce se potriveste barbatilor de succes, cu un caracter puternic si cu o personalitate inclinata spre ideea traditională de barbat independent.

Este foarte potrivit si ca esenta de zi, in orice sezon, putând fi, folosit fară probleme la birou sau in cazul intalnirilor de afaceri, deoarece combină armonios notele masculine lemnoase, cu cele fresh, mai blânde si mai putin agresive.

One Response to COPACABANA AS 100 ML- PARFUMUL DEDICAT BĂRBAŢILOR PUTERNICI, CREATIVI SI INVINGĂTORI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *