+40 720 138 824

Suport 24/7

Noul Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml-DEZINFECTANTUL SIGUR

Noul Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml-DEZINFECTANTUL SIGUR
Dezinfectantul ideal pentru pentru întreţinerea curăţeniei şi îndepărtarea microbilor din băile şi locuinţele dumneavoastră, un dezinfectant ce nu conţine hipoclorit de sodiu, un produs dezinfectant universal care nu atacă suprafeţele şi nu irită pielea sau căile respiratorii.
O baie strălucitoare, curată şi ferită de microbi, viruşi şi bacterii care ar putea afecta sănătatea dumneavoastră unde suprafeţele trebuie curăţate cu atenţie şi in amănunt, deoarece acestea pot adăposti bacterii.

Aburii in combinaţie cu murdăria pot face din baie un loc destul de neplăcut de curăţat,bacteriile dintre cele mai periculoase se pot aduna în duş sau cadă, in consecinţă trebuie să începem cu ele curăţenia din baie.Din acest motiv este recomandat să acorzi o atenţie foarte mare curăţeniei şi dezinfectări din baie. Fiind utilizată zilnic, baia are in permanenţă nevoie de curătare şi dezinfectare pentru ca face parte din viaţă noastră a tuturor şi aduce buna dispoziţie in desfăsurarea activitaţilor zilnice.Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml
Dupa ce aţi spălat energic cada sau duşul, ideal ar fi să le şi dezinfectaţi, iar noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu noul Dezinfectant Igienol Mar Verde 750 ml ce dezinfectează în sigurantă orice suprafaţă din gresie, faianţa, capacul WC, vas WC, oliţă, clanţe, tastatură, mouse, intrerupător, găleata de gunoi, robineţi, duş, inclusiv pe cele cu care copiii intră in contact, deoarece nu conţine clor hipoclorit de sodiu.IGIENOL omoară 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, Pseudomonas aeruginosa), virusuri (precum Adenovirus, un virus cu rezistenţă mare la dezinfectanţii uzuali şi Poliovirus) şi fungi (Candida albicans şi Aspergillus niger – aşa numitul “mucegai”).
Cu noul dezifectant Igienol poţi dezinfecta oriunde şi oricând simţi nevoia de dezinfectare. Igienol dezinfectează în siguranţă orice suprafaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *